Kurban Bayramından sonra hizmete girecek olan 6 kulvarlı tartan pisti ve çeşitli atletizm branşlarının kullanılabileceği atletizm sahası, Altınordu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muahmmet Türköz, atletizm antrenörleri Musa Tüzen, Nevin Aktağ, Ozan Akyüz, Muhammed Tugay Akkoca ve sporcular tarafından ziyaret edildi.

Ordu atletizmi için önemli bir yere sahip olacak projenin artık açılışına sayılı günler kala atletizm sahasını gezen sporcular heyecanını gizleyemediler. Ziyareti gerçekleştiren sporcular Ordu iline kazandırılan bu önemli tesisi büyük bir heyecanla beklediklerini dile getirdiler.

Sporcular ve antrenörler ile birlikte tesisi ziyaret eden Altınordu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Türköz “Açılışı için artık gün saydığımız bu güzide tesisi bize kazandıran Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a, Valimiz Sayın Muammer Erol’a, Milletvekillerimize, il Başkanımıza ve Atletizm sahasını Ordulular için spor alanı olarak tahsis eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederiz ”dedi

Atletizm Antrenörü Musa Tüzen “ Pistte Atmalar, atlamalar, kısa mesafe uzun mesafe koşu yarışları, yürüyüş yarışları aklımıza gelecek yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilecek, Gençleri spora ve sportif faaliyetlere teşvik etmek amacıyla açılacak atletizm pistinden spora ilgi duyan binlerce vatandaşımız ücretsiz olarak faydalanacaktır.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Eskipazar Mahallesinde spor alanı olarak tahsis ettiği 22 dönümün 12 dönümüne Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan atletizm sahası gece aydınlatması ile birlikte 7/24 saat halkın kullanımına açık olacak.